Valutor 

Sekretesspolicy

Into
 Vi kommer att behandla all personlig information konfidentiellt (även om vi förbehåller oss rätten att offentliggöra denna information i de fall som anges nedan). Vi kommer att hålla det på en säker server och är helt kompatibel med alla tillämpliga brittiska dataskydd och konsumentlagstiftning från tid till annan gällande.

Into När du handlar på denna webbplats, kommer vi att be dig skriva och samla in personlig information från dig såsom ditt namn, e-postadress, faktureringsadress, leveransadress, telefonnummer, markeringar produkt, kreditkort eller annan betalningsinformation och ett lösenord. Vi kan också samla in, och våra tredjepartsleverantörer av annonser och innehåll får samla in information om var du befinner dig på Internet (t.ex. källa URL, IP-adress, domän typ, till exempel. Co.uk. E Com), den typ av webbläsare, landet och riktnumret där datorn är placerad, sidor på vår webbplats som har tittat på under ditt besök, de annonser du klickade på, och alla eventuella sökord som du angav på vår hemsida (" , användarinformation "). Vi kan samla in denna information även om du inte registrera dig hos oss.

Into Du bör vara medveten om att denna webbplats är övervakas och kan samla in information om ditt besök som kommer att hjälpa oss att förbättra vår service.

Into Det bekräftas att den personliga information som du lämnar till oss (eller som är tillgänglig på offentliga register) och all användarinformation som vi kan identifiera, sker i enlighet med den registrering som vi har med kontoret för Kommissionär Date. Vi använder din information endast för följande ändamål:
 * Behandla dina beställningar;
 * För statistiska ändamål, eller en undersökning för att förbättra webbplatsen och dess tjänster;
 * Att tjäna webbplatsens innehåll och reklam till dig;
 * För att administrera denna webbplats;
 * Om du samtycker, för att meddela dig om produkter eller specialerbjudanden som kan vara av intresse för dig.

Into Du förbinder dig att inte invända att kontakta oss för någon av ovanstående syften antingen genom telefon, e-post eller skriftligen och det bekräftas att och inte överväga en av dessa som en kränkning av en om dina rättigheter enligt integritet och elektronisk kommunikation (EG-direktiv) Regulations 2003.

Into När du skapar ett konto när du beställer på nätet kommer du att ges möjlighet att få information via e-post, e-post eller telefon, om produkter, kampanjer eller specialerbjudanden som vi tror kan vara av intresse för dig. Om du inte vill bli kontaktad för sådana ändamål, se till att du kryssar i rätt ruta när du går igenom registreringsprocessen.

Into vidta rimliga åtgärder för att upprätthålla säkerheten av personlig information som vi samlar in, inklusive att begränsa antalet personer som har fysisk tillgång till våra databasservrar, samt installation av elektroniska säkerhetssystem som skyddar mot obehörig åtkomst . Däremot kan ingen överföring av data över Internet garanteras vara fullständigt säkra. Som ett resultat, kan vi inte säkerställa eller garantera säkerheten för någon information som du skickar till oss, så gör du det på egen risk.

Into kräver att alla sådana tredje parter att behandla din personliga information så fullständigt och att fullt ut följa alla relevanta brittiska dataskydd och konsumentlagstiftning från tid till annan gällande. Vi lämnar inte ut personuppgifter till bolag utanför listan eller i marknadsföringssyfte.

Into Du bör vara medveten om att om vi ombeds av polisen eller någon annan reglerande eller statlig myndighet som utreder misstänkt olaglig verksamhet att uppge dina personliga uppgifter och / eller användarinformation, har vi rätt att göra det.

Into När du skriver in någon av våra tävlingar eller utlottningar, ger du ditt namn, e-postadress och postadress. Om du vinner, kommer vi att skicka ut priset till den angivna adressen och meddela dig via e-post. När du deltar i en tävling eller rita, är du också med i vårt nyhetsbrev och få meddelande om kampanjer, specialerbjudanden, nya tillägg till webbplatsen. Du kan gå ur listan enligt instruktionerna nyheter unsubscribe i alla mottagna mail.

Into använder cookies för att hålla reda på din nuvarande handla session för att anpassa din upplevelse och så att du kan hämta din kundvagn när som helst - om du inte accepterar cookies kommer att kunna använda denna webbplats Into Kom tillbaka ofta för att se eventuella uppdateringar eller ändringar till vår sekretesspolicy. Frågor angående denna policy bör riktas till.

tillbaka